Inici

Salutacions
President AVPCT
Sr. Alcalde

L'associació
Què és PC?
Estructura
Formació
Com fer-se voluntari
Fotos

Seccions

Intervencions

Serveis

Per saber-ne +
Consells
Enllaços i documents

Avís legal
Contacte

 

Av. Ramón y Cajal, 71
43005 Tarragona

Salutació de l'Excm. Sr. Alcalde de Tarragona

Ajudar i servir als altres, tal com ho fan els herois dels contes, és quelcom que des de petits hem admirat i hem comprovat que val la pena. Tot i això, quan ens fem grans, immersos com estem en una societat marcadament individualista i competitiva, és molt probable que ho oblidem i ens dediquem més a aconseguir l’èxit personal que a ser solidaris amb els demés.

Valors com la generositat, l’ajut i l’estima vers els altres o el compromís amb el civisme i la bona convivència, són imprescindibles per assolir una societat cada vegada més cohesionada que albiri un futur millor. De la promoció d’aquests valors se’n encarreguem les diferents administracions públiques, però la tasca que es fa per iniciativa de la societat civil és decisiva i imprescindible.

Afortunadament, a Tarragona la societat civil és molt activa tal i com ho demostra l’important teixit associatiu i de voluntariat existent, que cobreix pràcticament tots els àmbits possibles d’activitat.

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Tarragona n’és un exemple rellevant. La presència dels seus membres en els esdeveniments més importants de la nostra ciutat - Concurs de Focs Artificials, Festes de Santa Tecla o diferents esdeveniments esportius – aporten a tots els tarragonins i tarragonines la tranquil·litat de sentir-se protegits. Menció especial mereix la seva intervenció destacada en els simulacres del Plaseqta.

Com Alcalde de Tarragona hem sento orgullós que la nostra ciutat compti amb la vostra presència. La vostra generositat i la destacada contribució al benestar comú i la seguretat és un exemple per a tots nosaltres.

Josep Fèlix Ballesteros
Alcalde de Tarragona